Så hittar du billigt hotell i Berlin

~ Tyskland ~

Har du någon gång varit i Berlin? Om inte så är det dags att upptäcka staden nu! Det är både billigt och lätt att ta sig till Berlin ifrån Sverige.

Flera flygbolag flyger dagligen till Berlin ifrån flera städer i Sverige och staden ligger på passligt avstånd för att kunna köra dit på bara cirka en dag. Den officiella hemsidan Visit Berlin har massor med information om du vill läsa mer om staden.


Mer info om Tyskland

Om du har en mindre resebudget och inte planerar att tillbringa så mycket tid på hotellet utan vill få mera pengar över till andra nöjen så finns det många billiga hotell i Berlin att välja mellan.

Berlin är ett särskilt populärt resmål bland ungdomar och det kryllar av caféer, barer och nattklubbar samt billiga hotell. Nöjeslivet är koncentrerat kring centrum som utgörs av stadsdelen Mitte, och det är även här som de flesta billiga hotell i Berlin ligger.

Standarden på de billiga hotellen i Berlin är bra och priserna ligger på samma nivå som motsvarande hotellrum i Sverige. Ibland kan dock hotellen vara lite fattigare utrustade, det är t.ex. inte alla billiga hotell i Berlin som har en egen restaurang, men det ger ju dig bara ytterligare en orsak till att prova på den lokala matkulturen!

Hotell i Berlin

Berlin är en av de mest levande städerna i Europa. Med sina banbrytande konstgallerier, hippa barer och trendiga shoppingdistrikt är det inte konstigt att resenärer från hela världen strömmar för att uppleva stadens unika kultur. Men det kan vara svårt att hitta prisvärt boende på ett så populärt resmål.

Oavsett om du letar efter ett lyxhotell med allt tillbehör eller bara en enkel plats att vila huvudet på efter en spännande dag med sightseeing, så finns det något för varje budget i Berlin.

Vi har valt våra bästa boenden som erbjuder fantastiska bekvämligheter till ett oslagbart pris, inklusive gratis Wi-Fi och bekväma sängar – så att du kan få ut det mesta av din vistelse utan att behöva oroa dig för extra kostnader.

Efter en lång dag av sightseeing hittar du många budgethotell i Berlin som även har restauranger eller kaféer där du kan varva ner och koppla av med en måltid eller en drink.


Utforska budgetalternativ

För dem som hoppas kunna njuta av staden på en budget, det finns massor av fantastiska billiga hotell i Berlin. Från klassiska vandrarhem till små lokala hotell, det finns många alternativ när det gäller att hitta kvalitetsboende till överkomliga priser.

Oavsett om du letar efter något nära stadens centrum eller och utforska några av Berlins dolda pärlor, kommer det säkert att finnas ett hotell som uppfyller dina behov och som passar din budget.

Med så många olika valmöjligheter har det aldrig varit lättare att upptäcka det perfekta stället att bo på under ditt besök!

Prisjämförelser

Med bara några få klick kan du söka igenom hundratals olika hotell och filtrera resultat efter dina preferenser såsom antal stjärnor och bekvämligheter som erbjuds.

Du kommer också att kunna jämföra tillgänglighet och priser från olika bokningsleverantörer så att du kan hitta det mest konkurrenskraftiga erbjudandet för dina valda datum.

Bästa erbjudandena i Berlin

För budgetresenärer som letar efter prisvärt boende erbjuder Berlin massor av billiga hotell som ligger bekvämt nära allmänna kommunikationer.

Oavsett om du reser ensam eller med din familj, erbjuder dessa hotell bekväma rum till bra priser.

Tillgängligheten kan vara knapp under högsäsong så att boka i förväg rekommenderas för att undvika besvikelse och för att få bästa möjliga priser.

För dem som söker en lyxigare vistelse i Berlin finns det gott om alternativ också.


Karta över Tyskland
© Copyright 2009 - 2024
cross