Hotell i Paris

~ Paris i Frankrike ~

Många av de hotell som finns att tillgå i Paris är också bokningsbara på webben. Mängder med hotell har helt egna sidor där det går att boka direkt. Sådana bokningar har fördelen av att de sällan missförstås och genom direktkontakten går det också att fråga om det är något särskilt man vill veta innan ankomsten.


Mer info om Paris i Frankrike

Det finns även internationella bokningssajter att boka igenom, liksom ett antal svenska. Där finns ofta en beskrivning av hotellet och ibland finns det även en plats för besökare att lägga in sin egen recension. Dessa kan hjälpa till i valet av hotell, inför bokningen. De olika sidorna har ibland samma hotell, men med olika priser. Det kan löna sig att göra en jämförelse mellan sidorna innan bokningen läggs in.

Vid valet av hotell är det också viktigt att kunna se exakt var hotellet ligger. Då Paris är en mångmiljonstad lönar det sig att hitta ett hotell nära de attraktioner som man helst vill se, då det annars tar lång tid att färdas genom staden.

Än bättre är det ibland att använda sig av de sidor som är lite mer franskfokuserade. I France Hotel Guide finns 200 helt oberoende hotell i Paris, det vill säga hotell som inte ingår i någon stor hotellkedja. Det kan ge möjligheter att hitta det där lite mer unika och spektakulära boendet, utan att det kostar skjortan.

Vid bokning av hotell är det viktigt att kika på vilka avtalsregler som gäller. Vad händer om du behöver avboka och när ska allt betalas? Dubbelkolla även att datumen är rätt och att specificeringen stämmer överens med det önskade. När du sedan kommer till hotellet är det mycket viktigt att ha med sig specen över bokningen så att du vet att du får vad du beställt.Karta över Paris i Frankrike
© Copyright 2009 - 2024
cross