Hotell i Vimmerby nära Astrid Lindgrens värld

~ Vimmerby ~

Vimmerby med dess sevärdheter gör att de flesta besökare endast stannar en till två nätter innan de beger sig hemåt eller vidare på sin resa. Det är dock ingen tvekan om att Vimmerby är ett självklart stopp för alla barnfamiljer som är på bilsemester eller är ute efter en trevlig utflykt över helgen.

Det finns ca 5 hotell att välja mellan vilket är imponerande med tanke på att invånarantalet endast är ca 8000. Huruvida alla hotell har öppet året runt är osäkert så om du ska besöka Astrid Lindgrens värld på våren eller hösten när turistströmmen inte är lika stor så kanske utbudet på hotell är sämre.

Om du söker på "Hotell Vimmerby" på booking.com så kan du läsa om de olika sevärdheter som finns i Vimmerby och där Astrid Lindgrens värld är det självklara fokuset. Du kan även läsa om hotellen och söka efter lediga hotellrum för datumen ni vill besöka Vimmerby.


Mer info om Vimmerby

Planerar du att resa till Vimmerby och besöka Astrid Lindgrens värld med familjen? I så fall har du möjligheten att välja mellan flera olika hotell.

Vimmerby är egentligen bara en liten by, men tack vare sevärdheter som Astrid Lindgrens värld, Astrid Lindgrens näs och egentligen allt annat som kretsar kring vår världskända författare av barnlitteratur så kommer det hit hundratusentals besökare varje år.Karta över Vimmerby
© Copyright 2009 - 2024
cross